Even voorstellen

Mijn naam is Karin Malestein-Jansen, ik ben getrouwd en heb twee volwassen zonen. Sinds 1 september 2016 bestaat mijn praktijk: Voedingsadvies Beter Af. Vanaf mijn puberteit heb ik al vele diëten gevolgd met wisselend succes, maar na verloop van tijd kwamen de extra kilo’s altijd weer terug. Dit moet anders dacht ik.

Ik heb een opleiding Orthomoleculaire Voeding gevolgd en mijn enthousiasme hierover werd met de dag groter! Daarna heb ik de opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd. Zelf ben ik een aantal jaren geleden met succes en blijvend 35 kg afgevallen! Hoe dat kon? Geen shakes, repen of dure middeltjes om af te vallen, maar gezonde voeding afgestemd op mijn persoonlijke smaak en levensfase. Afvallen maar wel gezond en smakelijk eten -wat ook nog eenvoudig klaar te maken is-, kun je namelijk een leven lang volhouden. Gezondheid staat voorop! Dit gun ik u ook en wil u daar graag bij helpen.

Als gediplomeerd voedingsdeskundige en mijn eigen ervaringen op het gebied van afvallen kan ik u helpen verantwoorde keuzes te maken. Ik geef persoonlijke en professionele begeleiding aan volwassenen om een gezond gewicht te bereiken en te behouden, met als resultaat meer energie en een betere gezondheid.

U moet het zelf doen maar goede begeleiding helpt enorm.
We gaan dan samen aan de slag met ieder zijn eigen deel. U houdt vol en volgt zo goed mogelijk de afspraken die we maken om uw doel te bereiken.
Ik help mee met goede adviezen, heldere afspraken en mijn enthousiasme.

Ik hoop u snel te ontmoeten!