Referenties

Hieronder enkele persoonlijke verhalen van cliënten bij Voedingsadvies Beter Af.

Dorothé:

“Bij Voedingsadvies Beter Af heb ik me bijna een jaar mogen laven aan de kennis en adviezen van Karin.

Haar professionele en motiverende houding heeft mij geholpen om 12 kilo af te vallen en me veel fitter en tevreden te voelen met mijn lichaam.

Door de geleidelijke weg is het duurzaam en gezond en beter op te nemen in je dagelijkse voedingspatroon.”

(beoordeling voor de begeleiding: 9)

Rieneke:

“leuke, positieve consulent, die meegaat/buigt om jou je doelstelling te laten bereiken.”

(cijfer voor de begeleiding: 9)

Hester:

“Om gezondheidsredenen wilde ik afvallen i.p.v. medicatie. Ik was daar best wat ongeduldig mee. Karin wist dat gelukkig wat te temperen, bleef me aanmoedigen en trok me weer over een drempel als ik het even niet zo zag zitten of als het me niet snel genoeg ging. Het is langzamerhand een manier van leven geworden. Karin’s kracht ligt voor mij in het feit dat ze een hele gemotiveerde ervaringsdeskundige is! Ze weet waar ze het over heeft en waar de valkuilen liggen. Haar persoonlijke betrokkenheid en tijd nemen voor mij als cliënt voelde heel fijn!”

(cijfer voor de begeleiding: 9)

Lenie:

“Lieve Karin, dank je wel voor de begeleiding naar gezonder leven. Je leuke ideeën, voedingsplan en vooral je motiverende aanpak hebben mij zo de goede weg in laten slaan. Zonder jouw persoonlijke aanpak had ik dat niet gekund. “

(cijfer voor de begeleiding: 9)

Theo:

“Bij Karin Malestein weet je vanaf het begin waar je aan toe bent. Werken met haar voedingsadviezen is heel goed te doen en is ook goed onderbouwd. Daarbij zijn de consulten plezierig en nuttig en helpen om je doelen qua bewuster eten te bereiken.”

(cijfer voor de begeleiding: 8,5)

Annefried:

“Ik keek iedere keer weer uit naar de weging. De samenkomst met Karin zorgde ervoor dat je alert bleef. Zelfs na de Kerst en Oud en Nieuw scoorden we bij de weging van januari een positief resultaat.
Dit alles zorgde voor extra motivatie dankzij Karin.”

(cijfer voor de begeleiding: 9)

Bart

“Prettige persoonlijke behandeling met aandacht voor mijn persoonlijke medische situatie. Karin verdiept zich in de persoon.”

(cijfer voor de begeleiding: 8)

Irma:

“Karin is een deskundige voedingsdeskundige. Zij weet met handige tips je eetgewoontes aan te passen, maar blijft heel dicht bij wie je bent en wat je zelf wilt wat eten betreft.

Het heeft mij enorm geholpen om kilo’s af te vallen, zonder ingewikkelde diëten.”

(cijfer voor de begeleiding: 10)

Rob:

“Voedingsadvies Beter Af (Karin) onderscheidt zich door oprechte aandacht en individuele aanpak.

Dank voor het meer bewuster maken van mijn voedingspatroon.”

(cijfer voor de begeleiding: 8,5)

André:

“Ik wist dat het tijd was om wat aan mijn overgewicht te doen. Karin attendeerde mij hierop tijdens een netwerkbijeenkomst en nodigde mij uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek wist zij mij te overtuigen om samen met haar de strijd tegen mijn overgewicht aan te gaan. Door mij nagenoeg alleen aan een ander (weliswaar strak) voedingsschema te houden raakte ik in korte tijd de nodige kilo’s kwijt.

Bijna 10 kilo in minder dan 2 MAANDEN!!!

Karin heeft mij zeer goed geholpen en geadviseerd, waardoor ik mijn doel van 15 kilo afvallen, waar ik een jaar voor had uitgetrokken, als bijna gerealiseerd heb binnen iets meer dan 5 MAANDEN.

Ik heb er nog maar 2 te gaan en ben ervan overtuigd dat mij dit gaat lukken door de goede begeleiding van Karin.

Dus, als ook jij kampt met overgewicht, dit ook van jezelf weet, maar het maar het niet lukt om dit onder controle te krijgen, dan kan ik Karin van harte bij je aanbevelen!!”

(Cijfer voor begeleiding: 9)

Adrie (ondergewicht):

“Ik ben mijn hele leven niet dik geweest, vrij mager dus, dit is mijn bouw en was verder geen probleem als alles normaal verloopt. Ik ben 1,76 m en weeg gemiddeld 57 kg.

Tot ik vorig jaar door allerlei persoonlijke omstandigheden en ziekte begon af te vallen. Het ging erg slecht met mijn lever, door een bepaald medicijngebruik bleek achteraf.

Ik woog op een gegeven moment nog geen 53 kg, waardoor ik allerlei kwaaltjes kreeg, veel moe werd en geen energie meer had. Wat ik ook probeerde, er kwam geen kilo aan. Je zou zeggen: “handig dat je alles kunt eten, hoef je nergens op te letten”, maar het was een grote strijd.

Karin kende ik als vorige collega en ik moest op zoek naar een voedingsdeskundige. Toen dacht ik aan haar en heb me bij haar aangemeld. Dat voelde ook vertrouwd.

Karin kijkt niet alleen naar de voeding maar ook naar je persoonlijke omstandigheden, medicijngebruik en zoekt een plan dat helemaal bij jou past. Je hoeft geen dingen te doen/laten die niet bij je passen.

Karin gaf adviezen, zodanig dat het ook makkelijk te doen is op mijn werk. Zonder ingewikkelde, niet vol te houden voedingsmiddelen. EN HET WERKT! Ik weeg nu bijna 60 kg.

Als iets niet blijkt te werken, blijft ze zoeken naar andere oplossingen, het moet tenslotte een gewoonte worden.

Ik blijf af en toe bij Karin langs gaan, want dan heb ik een stok achter de deur en worden de puntjes op de “ï” gezet. Je kunt haar ook altijd bellen/appen.

Voedingsadvies Beter Af is letterlijk omgaan met voeding waar je Beter mee Af bent. Niets extreems en voor iedereen aan te raden!”

(Cijfer voor begeleiding: 9)

Gerda:

“In verband met mijn klacht ben ik perfect geholpen! Heel duidelijk en zeer vriendelijk! Hier kan ik wat mee!

Super bedankt Karin! Het was me een genoegen om bij je te komen!”

(Cijfer voor begeleiding: 10)

Inge:

Fijne gesprekken, af en toe streng zijn, lekkere recepten en goed advies!

Tineke:

Karin zou ik willen aanbevelen als voedingsdeskundige, omdat haar methode om gewicht te verliezen ook echt werkt en niet alleen voor de korte termijn. Haar methode motiveert je om door te blijven gaan met gezond eten, omdat ze prima alternatieven aanbiedt voor hetgeen je aan lekkere dingen moet laten staan. Karin weet waar ze over praat en waarom ze deze methode gebruikt. Aangezien ze ervaringsdeskundige is, komt haar verhaal zeer geloofwaardig over. Dit motiveert om door te gaan met de ingeslagen weg.

Kitty:

Karin was een goede ondersteunster voor mij om de stap te zetten om af te vallen. Mede door haar adviezen. Dank je wel Karin.

Frank:

Karin geeft op een open en eerlijke manier voedingsadvies. Ze weet waar ze over spreekt, geeft veel smakelijke tips, en houdt duidelijk inzichtelijk de vorderingen bij.

Ik ben fitter, minder zwaar en heb energie.

Een echte aanrader.

Hella:

Door mijn voedingspatroon onder de loep te nemen heb ik onder zeer goede begeleiding stapsgewijs het één en ander hierop aangepast. Met als doel en resultaat dat ik mij energieker ben gaan voelen, waarbij ik ook nog op verantwoorde wijze ben afgevallen.

Robert:

Na het doorstaan van een aantal pittige gezondheidsuitdagingen, had ik zelf het idee dat er nog meer aan mijn gezondheid te verbeteren viel. Artsen zien niet genoeg in denk ik wat voeding kan doen met je gezondheid en vooral als je niet het juiste naar binnen werkt. Na het lezen van een stukje in de Benn. over de werkwijze van Karin Malestein-Jansen van voedingsadvies Beter Af besloot ik contact met haar op te nemen.

Ik was vooral van gemak, al 40 jaar at ik hetzelfde ontbijtje en wist dat het zoete niet goed is. Maar wat is nu beter om te eten. Boodschappen doen is niet mijn hobby, kocht het mij bekende en snel weer weg. Karin heeft me geholpen even iets meer te kijken naar wat je koopt. Ze helpt je op een makkelijke manier en vooral heel praktisch. Wat is beter om te kopen en wat niet. Lekkere voorstellen voor menu’s e.d. Bij elk bezoek wordt er gemeten, niet alleen je gewicht ook de vetten e.d. En vooral de niet zichtbare slechte vetten rond je organen, die had ik zelf totaal niet bedacht, maar zeker goed om op geattendeerd te worden. Karin helpt je de knop omzetten!

Mijn uitgangspunt was niet om af te vallen, zou mooi meegenomen zijn maar niet mijn hoofddoel. Maar na de eerste twee weken al bijna drie kilo kwijt, en dat stimuleert enorm en wat echt het mooiste is dat ik erg veel energie meer heb! Heerlijk raad ik iedereen aan. En nu na twee maanden nog 500 gram en dan is de 10 kg eraf en dat is toch wel een kick.

Probeer het eens zal ik zeggen en Karin bedankt!

Liesbeth:

Half maart ben ik overgestapt op een nieuwe energieleverancier. De oude beviel me niet meer, met zijn koekjes en snoepjes en dropjes en chips – en dus vooral veel energiedips! In ruil voor nieuwe energie lever ik kilo’s in. Goede deal, die kan ik wel missen.

Mijn nieuwe energieleverancier is ook groen. Maar je hoeft echt niet alleen sla, spinazie of courgette te eten. Sterker nog: je blijft dicht bij je eigen vertrouwde voedingspatroon, je persoonlijke smaak en je leefwijze. En dat maakt het allemaal zoveel makkelijker.

Naast haar geduldige en begripvolle begeleiding is het geheim van de aanpak van voedingsdeskundige Karin Malestein gelegen in geleidelijkheid. Stapje voor stapje, haast ongemerkt, voer je kleine veranderingen door. Kleine veranderingen worden vanzelf gewoontes en dus heb je niet het gevoel dat je op dieet bent. En gewoontes, het woord zegt het al, zijn blijvend en zorgen daardoor voor duurzame resultaten.

Ik kwam bij Karin voor energie, en afvallen was voor mij welkome bijvangst. Ondertussen speelt de weegschaal toch de hoofdrol. Waarom? Omdat al die energie voor mij ondertussen allang normaal is. Al heel snel, binnen een dag of twee, drie, merk je het verschil. Het duurt even, maar dan laat ook de weegschaal resultaat zien. Niet spectaculair snel, wel blijvend én gezond!

Het werk van Karin heeft eigenlijk geen aanbeveling nodig. Haar klanten zijn wandelende testimonials. Daar kan geen tekst tegenop! Maar met de Consumentenbond zou ik je toch adviseren om eens van energieleverancier te veranderen. En als je dat doet: kies Karin!